A1GP SEPANG,MALAYSIA


pada mula nyer aku x plan nak g sepang,after trainning futsal hari sabtu.shidi ajak aku.so aku nak la.sbb aku memang dari tahun lepas nak ngok tp x de sapa nak bg tiket free kat aku.aku shidi n eleza sampai ptg jam 1.time tu org stat nak sampai.yg aku tahu belah pagi pun de,tapi maby org nak tunggu fairuz jer kot petang tu.huhuhuhu...memang happening,paling happening time race.bila kete fairuz di tempat 3 pada awal perlumbaan.aku bsorak,de can nak tambh point ni.last2 disebab kan sdikit salah paham. fairuz tperosok jauh huhuhuuuhuh.....kesiihan fairuz tapi x per la dia dh buat tbaik untuk kita rakyat msia kan.w/pun tperosok jauh dia de la potong bberaper buah kete depan dia.maby x de rezeki dia kat tempat sndiri.insyllah dia akn lakukan di masa akan dtng.kita sama doa kan k,kami kuar dari sepang l/kurang pul 4.30ptg.biasa la kalau dh kuar serentah jam dia...letihhhhh nak cerita.aku kerana kepenatan aku dan eleza ttido.dlm pjalanan hujan jer.eleza dgn shidi btukar draving,bila eleza draving shidi lak tido..penat memang penat tapi seronokkkkkk....malas nak cerita lg aku post la gmbr2 kat sini.kau org pandai2 la taksir kan la sendiri nnti.caux





eliza dan shidi menutup telinga krn perit nyer mdengar deruman enjin kete gp

pada mula pmulaan fairuz ni no.4



fairuz sbelum race



kete fairuz















video





video