ahad oh ahad..

ahad yg mmbosan kan aku,x de plan pe hari tu.aku tmenung kat rumah sorang2 housemate aku satu hari x blik maby blik kg kot.so petang tu lepas jer sembahyang zohor aku kuar rumaah,bwa laptop aku.aku malas bawa moto takut hujan petang tu.aku naik la train komuter dari petaling jaya ke klsentral.ramai jer org dlm train.bhempit2 juga la aku bdiri.sampai di klsentral ako x tahu nak pgi mana2 dh.lepas aku mengisi perot KFC.aku terus ke klcc,lagi sekali aku kena berdiri bhempit dlm putra lrt kau org ni time cuti2 ni lepak la rumah x boleh ker,meresee aku.sampai klcc aku ingt kan nak layan movie,cerita hentam jer..janji aku mengisi masa bosan aku ni dgn aktiviti selalu aku.tapi Q punye la panjang.x sanggup aku nak bratur.dh tmenung sorang2 mmikir kan pe aku nak mengisi masa bosan aku ni,last aku cari la tmpt port.yg de wifi,g old town,penuh org,starbuck pnuh org,huhuhuhu....last2 aku lepak kat klsentral starbuck.aku dari pul 5ptg sampai 8.30mlm aku kat situ.sampai rumah just pul 9.30 mandi2 layan2 tv.zam call ajak aku ngok bola chelsea vs arsenal pul 12t/mlm.zam ambil aku lebih kurang pul 12 mlm.disebab kan games dh stat aku ngok bola di McD bangsar jer.mlm tu chelsea kalah dgn 1-2...hampeh.mlm tu juga aku terima mesej dari wan dgn issey mengejekk aku,elehhhhhh kalau chelsea kalah pun bukan MU leh atas liga.tetap bawah juga...hahahahaha...hidup chelsea hidup chelsea.....

futsal...

pagi tu aku bgun jam 7pgi.bukan aku tjaga,wan yg kejut kan aku hampeh pnye wan.aku tido lmbt sbb aku pgi midvalley sorang2.layan movie cerita bolt 3D klau diikut kan aku nak ngok cerita antuu fighter tp dh janji dgn abby ngok sama2 dgn dia rabu nnti lambattt nye,dia kata kalau aku ngok dulu dia nak jdi hulk.hahha best gila cerita bolt w/pun harga rm17 tapi bebaloii la bg aku.x tahu la kau org ngok.sbb pe mahal>?.bisala cerita 3D.korang tntu tahu kn.w/pun aku x biasa pakai,terpaksa pakai klau x kelabu jer screen tu aku ngok.ehhni aku nak cerita futsal ke cerita bolt kartun ni.ok la masuk balik cerita asal aku,sampai sportplanet,pul 8 lebih ngok satu bdk davom pon x smpai lg.hampehhh...lebih kurang pul 9 baru la seko2 smpai.huhuuhuhu aku stay cool jer.wan la mcm hilang bini.kehulur kehilir kikikikiki...sbb kekurangan player davomangels 2,de yg salah info,de yg x leh datang last2 min.sampai bro cruzer kuda tua pun kena main..kekekeke sorry bro.melawakk jer.sepanjang games futsal tu besttt memang bestt..mana x nyer smua kacau aku,bro la stat dulu cocok aku,mereses aku dgn bro.tapi aku x terukla yg teruk bekem....smua org kacau dia.siap bjoget dangdut lg.hahahhha meriah2 rugi sapa yg x turun tu.sblum stat game,smua players joget poco poco.davom angels menurun kan 2 team,davom angels 1 dan davom angels 2.

keputusan nye

1 DaVOM Angels 3 - 3 Stacyfrenz
DaVOM Angels 3 - 2 ShawalFC
DaVOM Angels 3 - 0 Team Bereeh


DaVOM Angels 1 Juara Kumpulan A


Quater FinalsDaVOM Angels 3 - 4 Za8 FC

satu lagi team,aku x tahuu.aku just tumpukan di davom 1,

last aku nak ucapkan tahniah pada smua players....

lepas games futsal,kami plan ke sungai wang, mila de disana event aids.aku wan,zam,bkem,oja x sempat nak ngok mila sbb dh lambat.kami terus ke sammit untuk main boeling,sbb kami dh plan nak main boeling hari tu.yg turun aku,bkem,ling,nurt,wan,oja,zam.soory x dpt nak snap gmbr sbb lupa tlampau kuchuk sgt main bowling..lepas tu terus blik penat gilaaa caux.




tugu davom



result davom angels 1 (no1)




davom angels 2

cau...





cabut undiii futsal

aku nak akhiri story acara aku bulan 11,pd khamis tu aku wan,ke ampang sport pLanet futsal untuk mencabut undi dlm pul 8.30mlm .dari rumah aku ujan bgitu lebat dan jem sepanjang dari jln pekeliling.aku yg pening kpl dari opis aku.dlm kete dh ting tong kpl aku.aku ingt kan aku dgn wan jer wakil dari davom yg datang,tapii issey,nurt,eliza pun de.wahhh selepas selesai jr cabut undi,aku dan wan gi kelana jaya lak,ambil zam plan nak min bowling di OU damansara.sepanjang jalan tu aku senyap jer x tahan pening gila.dgn jem,dgn hujan sepanjang mlm.dari aku tahan2 loya,tkeluar juga sisa sisa dri mulut aku.sory wan,zam.sempatla aku beritahu zam,yg aku x tahan nak muntah.lepss muntah baru lega sikit kpl aku.lepas main boeling,kami pergi di bangsar untuk makan nasi lemak femes,aku x lalu nak mkn sbb dh pening gila kpl aku.sampai dirumah aku telan 2biji penadol terus melelap ka mata.pagi tu aku ingt kan dh ok.peningg lg.aduhhh rasa nak ponteng je keje.caux.

JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN.

ermm..bulan 12 ni byk pulak jemputan kawen,bdk opis de 2 org kawen.yg lain bdk fan club aku dan kawan2 sekolah dulu.tapi aku x tahu mana satu aku nak pergi.rasa nyer smua x pergi kot baru la adil kan.biar pandan dgn muka aku.aku x la sejahat mcm tu,kalau aku x pergi kan aku kawen sapa2 kawan aku pun x nak datang,baru betul padan dgn muka aku.aku kawen?...laaa sapa laa nak kawen dgn aku ni ek. maby aku pergi kawan housemate aku kot,di kuala kangsar perak...tu pun kalau member2 opis ajak.kalau x merasa la nasi kawen nmpk nyer tahun ni.apa2 pun aku nak ucpkan selamat pengantin baru pada kawan2 aku izhar majlis nye pada 29/11,gombak.shariman 27/12 di kuala kangsarr perak,dan kawan fan club davom nina 25/12 di tanah merah,kelantan.aku doa kan semoga kau org gembira dgn pasangan masing2 sampai ke akhiir hayat kau org.dan pd semua pasangan yg b/langsung perkawinan pada bulan cuti sekolah ni.selamat pengantin baru...caux

7 perangai pelik







gmbr di atas x de kena mengena dgn cerita di bwh:-


bosan..bosan..bosan...hari2 lepak kat opis sampai t/mlm.tu la kau x nak cri awek.kalau x leh bkepit ngok wyang hahaha..awekk sapa la nak kan aku ni,huuhh..disbb kan aku bosan kat sini aku nak cari tentang perangai pelik aku.poning..poninggg bagiii edea..plsss,
-.aku ni mmber aku ajak g makan aku x ikut,konon nyer dh kenyang la.tapi sbenar nyer aku laparr gila....(bodoh sombong org kata).
-aku kalau pablic holiday aku boring sgt,mmber x ajak g mana2.aku menghabis kan masa di panggong wayang.tmpt aku port klcc kadang2 satu hari aku ngok movie 2-3 panggong.
- aku ni suka ngok mmber opis aku perangai,kalau jenis yg cakap byk tapi x mendatang kan faedah.malas nak layan org mcm tu.dia jer yg btul...
-aku lbih suka sendirian shoping,kalau jalan2 dgn mmber aku mcm x bebas.kena ikut blakang mmber jer.kdang2 pilihan dia dia dgn kita x sama.
-sapa selalu lepak dgn aku,akan tahu pe makanan aku,nasi goreng ikan masin,dgn air buah.yg tahu makanan aku cuma wan, kdng2 aku blum order lg mereka dh order utk aku.....hahahaha
-aku x leh makan buah tembikai,makan sotong,(kdng2 aku sbat juga),dll yg mendatang kan asma,dan resdung.kalau x hidung berair mata merahhh nnti org kata aku aku hantu lak...
-aku x leh org tperanjat kan aku..kalau cocok aku,aku akan kaku 5saat.yg selalu dajal aku bro cruzer dgn eleza.
sbenr nyer byk lagi.tapi bro. nak 7 jer kan...nsib baik 7 kalau 10 poninggg....caux

A1GP SEPANG,MALAYSIA


pada mula nyer aku x plan nak g sepang,after trainning futsal hari sabtu.shidi ajak aku.so aku nak la.sbb aku memang dari tahun lepas nak ngok tp x de sapa nak bg tiket free kat aku.aku shidi n eleza sampai ptg jam 1.time tu org stat nak sampai.yg aku tahu belah pagi pun de,tapi maby org nak tunggu fairuz jer kot petang tu.huhuhuhu...memang happening,paling happening time race.bila kete fairuz di tempat 3 pada awal perlumbaan.aku bsorak,de can nak tambh point ni.last2 disebab kan sdikit salah paham. fairuz tperosok jauh huhuhuuuhuh.....kesiihan fairuz tapi x per la dia dh buat tbaik untuk kita rakyat msia kan.w/pun tperosok jauh dia de la potong bberaper buah kete depan dia.maby x de rezeki dia kat tempat sndiri.insyllah dia akn lakukan di masa akan dtng.kita sama doa kan k,kami kuar dari sepang l/kurang pul 4.30ptg.biasa la kalau dh kuar serentah jam dia...letihhhhh nak cerita.aku kerana kepenatan aku dan eleza ttido.dlm pjalanan hujan jer.eleza dgn shidi btukar draving,bila eleza draving shidi lak tido..penat memang penat tapi seronokkkkkk....malas nak cerita lg aku post la gmbr2 kat sini.kau org pandai2 la taksir kan la sendiri nnti.caux





eliza dan shidi menutup telinga krn perit nyer mdengar deruman enjin kete gp

pada mula pmulaan fairuz ni no.4



fairuz sbelum race



kete fairuz















video





video

















BOLA BOWLING...

pada 21 nov 08 aku mmbeli bola bowling,disebab kan aku x pandai memilih bola yg sesuai dgn aku aku ajak la zam. dia memang xpert dgn jenis2 bola ni....malam 2 aku layan la 5 games kikikikikikik..ok la malas nak cakap bnyk aku saji kan gmbr2 bola bowling aku pe macam lawa x bola bowling aku...











TRAINING FUTSAL

hari sb2 22 nov 08,aku g main futsal,w/pun aku x main tourdement 29/11.tapi saje nak cukup kan players.hari tu bt friendly antara davom vs bereeh,antara budak davom yg hdir.bro locka,aku,wan,eliza,nurt dan sorang bdk angel imah.nsib baik de 2 org perempuan kalau x,x cukup player davom player2 yg lain.mcm2 alasan,yg ada tu baru sampai hampeh,kami main just 1 jam jer.30 min.sblum tu,team berehh just training dulu,after tu 30 min lg baru la kami buat games friendly antara davom n bereehh,player2 davom yg main.aku,wan,bro logka,eleza dan imah(angel).result kami seri 2-2. penjaring nyer aku dan bro logka.after lepak kat pelita ampang.cuma aku wan dan shidi.lepas kami dh isi perot,shidi ajak main bowling lak kat sammit.so aku kena balik dulu ambil bola bowling aku.sepanjang alik tu hujan jer tahu jerla kan kalau dh hujan 2 jem la sikit kl .sampai dirumah aku mendung jer x hujan lg.patah balik k kl hujan blik.sampai di sammit lebih kurang 6 ptg.kami main 3 games stiap sorang.shidi cuma main 2 games jer.sbb dia de hal lain.hbs bowling zam dan abby datang.lepak makn layan moving lak cerita Stormriders Clash of Evil.aku just ngok jer x paham langsung cerita tu.zam kata cerita tu dari komek,kalau sesaapa baca komek tu mesti paham nyer.last nyer aku tido kat panggung hahahahah...lepas 2 terus balik sokk nak bgun pg nak g ngok A1GP.kat sepang...xcau.

tournament bowling shawal fc

wahh teruja aku bila wan beritahu bln 12 ni de tourdemant.memang aku tunggu2.iyer la kan 3 bulan x main dh.buat masa ni aku baru 3 kali mmbaling.so lepas ni leh la kerap mmbaling.nak asah balik tangan aku yg baru lepas patah tangan,lepas tu keras lak mmbaling.huhuhuhu....weiii aku nak join aku nak join.jom la mmbalingggg...



cuti cuti langkawi

cuti ke langkawi memang dh plan awal lg aku dgn zam.saje nak jalan2 .dlm perbincangan nak buat 5dec08 tapi jatuh hari raya haji lak 7dec.so kami plan new year ni.bukan nak bshoping.just suka2.tapi tgendala buat seketika sbb x ramai nak g.x kan aku dgn zam jer kan.entah la..de ke yg nak g?.weeeiii jom la aku mmang truja nak g langkawi ni.jangan takut kamii x cari hotel mahal2 nyer.just rumah tumpangan jerr ehh bukan chelet jer.dlm perancangan kita just bajer rm300 jer.kalau kau org nak bawa wit byk lagi bagus.leh la buat blanje kami nnti kan.weii sapa nak g calling2 la aku. k caux

cuti cuti DaVOM

1 kali aku nak cerita pasal cuti cuti davom yg akan diadakan pada 22-23/12 di pengkalan balak,melaka.tapi baru2 ni de org kata kat laut tu de jumpa kepala ba alif ba ye.entah x tahu la. btul ke x?.so kawan2 pe tunggu lg.jom la join.bukan senang nak bramah mesra dgn bdk2 davom yg tentu havoc ni.apa2 contek la aku @ yg nama2 bkenaan k.kita jmpa disaneeee..caux