apa sudah jadi chelsea????CHEL 0 - 3 M.U


PE SUDAH JADI,SAPA HARUS DISALAH KAN??

felipe scolari ????players????

tau
penyokong fanatik mcm aku ni?.


pada penyokong M.U jangan telalu takjub,w/pun M.U sudah mengalah kan chelsea.blum tentu MU.akan juara tahun ni.ingt perlawanan masih panjang..hahahahaha
gelombanggg biruuu chelseaaaa...chelseaa...chelseaaa...

MCDONALD'S DAN STARBUCK NAFI BIAYA SERANGAN ISRAEL KE ATAS GAZA

DUA syarikat Amerika Syarikat, McDonald's dan Starbuck, menafikan mereka membiayai operasi serangan tentera Israel ke atas Gaza yang berlaku sekarang.
Kenyataan ini dibuat mereka sebagai respons terhadap satu khidmat pesanan ringkas (SMS) yang kini disebar di kalangan warga Singapura yang meminta orang ramai memulaukan kedua-dua McDonald's dan Starbuck kerana didakwa membiayai ofensif ketenteraan itu.
SMS itu mendakwa dua firma itu akan mendermakan kesemua keuntungan mereka dalam tempoh seminggu kepada tentera Israel. Mesej serupa turut diedarkan di Facebook.
Namun dua syarikat itu berkata mesej itu adalah palsu dan tidak masuk akal.
SMS yang dikirimkan itu bukan sahaja diterima warga Singapura malah di seluruh dunia - termasuk penduduk Amerika Syarikat, negara-negara Arab dan India.
Beberapa warga Singapura telah berhenti berbelanja di McDonald's dan Starbuck kerana bimbang pendapatan itu akan digunakan untuk membiayai peperangan itu.
Eksekutif Kewangan, Encik Mohamad Arif, 29 tahun, berkata:
'Saya enggan makan atau minum di dua tempat itu walaupun sekiranya saya terpaksa berlapar. Saya tidak mahu terlibat dalam pembunuhan nyawa mereka yang tidak berdosa.'
Pelajar politeknik, Cik Cheryl Lim, 18 tahun, berkata beliau telah dimarahi rakannya apabila beliau memberitahu mereka beliau telah makan burger McDonald's sewaktu makan tengah hari.
'Saya tidak menerima sebarang SMS,' ujarnya.

berita harian singapore 12 jan 09.

BETUL KER?????


kalau betul la,aku x akan on9 lg di starbucks,dan mc donalds w/pun tempat tu menjadi faberet aku.aku sanggup makan kedai mamak,dan on9 di opis jer. AKU X NAK BERSUBAHAT membunuh org org islam.

apa pula pendapat kawan2.